Kate Moss plus Vivienne Westwood kan det bli bättre?

image70    PLUS    image71

Att Kate Moss eventuellt ska gå på catwalken i Vivienne Westwoods kollektion på modeveckan i London är helt underbart. Vilken match! Hon kunde tydligen inte tacka nej till Modepunkens gudinna Vivienne Westwood och vem skulle kunna göra det. Hon är såå cool, Punkmodets skapare, Sex Pistols hallåååå och hennes rååcoola skor lite speciella men så punkiga. Så klockrent, helt perfekt för Kate Moss måste ha bilder från det. Åhh älskar Kate Moss, kampanjen hon gjorde för Belstaff var så cool.

Vivienne Westwood vår 08
  

Vivienne westwoods shoes

Och appropå Vivienne Westwoods shoes, kolla in detta.
Det är inte helt risktfritt att vara modell, asså det är sjukt farligt, hahaha.

Kate Moss for Belstaff
image73


...someday we're gonna get soo high. The indians are arriving, Spring 08

Wish I was there in the woods amoooong the trees with theee speears,
And I wish I was theeerreeee...............
Yes indeed. Indianerna som fanns i amerika innan engelskmännen kom, fan ta dem. Okej inte supper sexiga grabbar med oxford dialekt, Jude Law! Såå sexigt. Och musikalen Hair, behöver jag säga mer? Hippie, Indie modet är här igen, YES!! I loveee, såå flummigt, såå jag. See here:


R C                 G A                  E P                 T S                  R C

Okej mitt mystiska kodsystem:
R C = Roberto Cavalli
G A = Giorgio Armani
E P = Emilio Pucci
T S = Top Sho, måste bara tillägga: Sjukt fint hår!

Gossip girl, Mötet med Dan Humphrey, Lovley!

image49image54
Om det bara hade varit jag som träffat Dan Humphrey (Penn Badgley) i stockholm i söndags men nej det var det inte, däremot min kompis L. Det värsta/bästa var att hon gick fram och hälsade. Hur sjukt är inte det? Såå avundsjuk, I Love Humphreyfamiljen. Så heta, och det bästa var att Penn Badgley var exakt som Dan är i serien. Sjukt underbart!! Humphreyfamiljen är lätt hetast i Gossip girl. Speciellt pappan, Rufus.I Iooove him.
Han e så sjukt sexig lätt snyggast i hela serien. Och snälla kan det inte komma ut mer gossipgirl avsnitt, suck!! Måste se är beroende. någon mer som är i min situation??
Jag är då dock trött på de som NU pratar om gossipgirl ständigt och tror att dem är så i tiden. Men hallå det var över ett halvårsen det började!!! Suck! Och om man hade Blair Wldorfs (Leighton Meesters) kropp. Sjukt glad man hade varit. Hon är lätt snyggast av tjejerna i serien. Okej hon är en bitch men ingen kan ta ifrån hennes skönhet. Och ja modet i serien, hmm vad kan man säga. Det är mode, alltid senaste nytt och sjukt snyggt! Älskar det.
p.s önskar att våra skoluniformer kunde vara lika heta

Vill ha Rufus Mumphrey, nu!!   image51

Claudia Schiffer för Chanel

Kvar i fortet, fortfarande begravd i plugg men som D sa "Det skapar konflikt i min hjärna"  orkar inte plugga mer. Så sitter istället här och sörjer över mina stulna tillhörigheter.

  • Louis Vuitton Bagen 
  • Chanel vintage väska, liten, guldkedja. Som min mamma köpte när hon var ung och jag fick ärva 
  • Lois Vuitton scarf
  • Miumiu skorna i svart lack
  • Belstaff gråa ullbyxor, hög midja. Skitsnygga!
  • Min svarta Macbook, nu kan jag i och för sig köpa en air i stället. Mohaha :)
  • Min Josef Frank neccesär med allt i den plus mitt smink.
  • Och massa annat. Suck.  

Det värsta var att Chanelväskan blev stulen, suck. Har beklagat mig så många gånger över detta: Varför var jag tvungen att lägga den i väskan?!?

Men här kommer lite bilder på Claudia Schiffer för Chanel vår 08. Love Chanel.
image46
image47
image48


Ice is in the air

Yes, Ice is in the air. En underbar söndag i den lilla staden Sigtuna. Sitter nu på mitt rum och plöjer igenom sidorna i matteboken ulrtafort för att försöka få en chans att rymma ut ur det mörka fortet till det underbara istäckta landskapet som skimmrar i solens ljus. Så vackert det är och luften är så kall, omgivningen täckt av ett lager av skimmrande kristaller. Vill ut nu och vill ha denna vackra päls på mig för att hålla kylan i en aura omkring mig. 


                        image45

Heta Tod's skor i Turkost och Indiana Jones, kan det bli bättre?

image43image44
Såg på Indiana Jones hos A på Berga, så snygg Alison Doody är och sjukt snygga kläder. Det är så fint med vit blus som är pösig i ärmarna och tajt runt handlederna, så fint fall och med en enkel svart väst plus hatt till, rååcool. Ska lägga upp några fler blider på det, har tagit kort med mobilkameran mohahaha ska bara lära mig att föra över dem först. Måste bara tillägga att vi åt en skål med poppcorn med smör smak, sjukt gott och Maränsscwish (hur det nu stavas) gåner två. Först uppe på Berga och sen klockan elva på Björka, vadå fetto, mohahaha. Min mage var spänd som en fiolsträng. Men det var gott :) Och jag var faktisk på sats och sprang på bandet, så förhoppningsvis gick det jämt ut. Eller inte, hahahaha. 

Återigen kommer jag här, vrålsugen på sommaren. Kommer varva Upper eastside style med Bohemic, Indiana. Och till det vill jag ha dessa turkosa Tod's och bruna miumiu, heeelt underbara och gärna en brun läderväska med fransar på.

 
Tod's                    Miumiu                

Valentino, snyft!

image30Pampigt var ordet när Giorgio Valentino sa hej då  (halvt hans absolut sista modevisning var nu i Januari hans sista kollektion öst 08) efter 45 års hårt och mycket uppskattat arbete i modebranschen. I och för sig så var detta sommaren 07 men var bara tvungen att ta upp det är så sorgligt. Avskedsfesten pågick i över 36 timmar och innehöll middagar, fester och en haute couturevisning (där hade jag velat vara). Stolarna runt catwalken var kändistäta, alla var där. Dela sorgen efter förlusten av "modevärldens påve" hedra en honom. Förhoppningsvis kommer hans efterträdare Alessandra Facchinetti från Gucci göra ett bra jobb. Hope so, men ingen kan ju ersätta Valentino och hans rödmattan blåsor. Giorgio Valentinos sista vår kollektion:    

image31image32image33image34
image35image36image37image38
Valentino couture vår 08


Yellow Submarine Inspiration, Help!

image21Help I need somebody! Help not just anbody!

Okej lite modeinspiration hämtad från The Beatles movie Yellow Submarine här. Och föresten se den eller hmm vad ska jag säga är du på flum humör, har sjukt mycket fantasi, älskar att garva, inte har ont i huvudet, är som jag se den! Haha, jag och A såg den en eftermiddag efter skolan, så RANDOM film haha men sjukt rolig, och det är så mycket intryck att delen i hjärnan som tar emot de första intrycken blir överbelastad och det är därför man efter 30min får en dånande huvudvärk. Älskar du Beatles låtar speciellt Sergant Peppers Lonely Harts Clud Band albumet, se den. Mohahaha. Och alla dessa fantasifullafärger, hade jag varit designer hade jag defenitivt tagit inspiration från denna film, Strawberryfields forever.
Måste bara tillägga att jag idag har levt på socker, mohahaha. Eller jag åt i och för sig morötter och pizzasallad till lunch och middag men eftersom vi haft tre på hemmet som fyllt år denna vecka bestämde sig husmor för att baka en supper god tårta till oss alla på hemmet, snällt va?? Så nu är jag tjockis nr 1. Får ta försöka bränna bort kalorierna i morgon på löpingturen som jag måste ta innan skolan då vi har Lördagsskola plus uniform, blääää!
image23image29image26image27
Miu Miu                           Emilio Pucci              John Galliano             Louis Vuitton 


Kate Hudson Vogue

image16Måste bara visa detta underbara omslag. Okej jag kan faktiskt erkänna att det inte är det mest fashionabla omslaget men det är sjukt vackert. Se hur havet och de blå blommorna på blusen plockar fram Kates Hudsons blåa ögon, hon är så snygg. Och blusen i sig hur underbar som helst. Älskar den, ser ut som ett konstverk. Är ett konstverk, Loveee it.

image20Bottega Veneta Hobo, vill ha. Överst på önskelistan. Kostar 2 250 dollar vilket är 14 625kr, får vara riktigt snäll så kanske kanske. Hade varit  underbart.

Zoolander, Modellindstrins Bibel

image13Loveeeeeeeeeee it
Jag, A och J såg filmen Zoolander i väntan på mötet hos skolsyster (som hade mustasch och yper håriga armar, jag skojar inte hon såg ut som en apa) mötet gick i övrigt bra, ingen herpes, längdkrympning eller övervikt här inte.                                        
Sötast! Detta är dock en mycket förskönad variation av vår sjuksyster. Man får ju bara inte underskatta charmiga Nicke Nyfiken.
Denna film är sjukt bra, visar oss exakt hur det går till att vara modell, så skrota Top Model låt Zoolander vara din bibel. Tänk Magnum! Och se bara vilken bra lärare han är; så skönt i slutet när bäbis Zoolander gives us the look.
image15
Så sjukt heta kläder och vilken blick, it turns me on. Hahahahaha, noooooooooooot!

MOSCHINO Vår 08

image8image9image10image12
Så söt den gråa koftan är, vill ha den nu! Hade passat så bra till ett par
jeans, vit t-shirt och mina Belstaff skor. Mer hade ej behövts koftan är en
juvel i sig som får hela outfitten att skimmra.
Och den underbara klänningen, tänk dig en middag på en sommaräng i
solnedgången med massor av underbara vänner. Åhhh vad jag längtar till
sommaren, haha igen men som sagt sommaren är bäst! 
Den röda kjolen är såå cool, vita ben, svart body, stora röda plastiga 
solglasögon och den sista skapelsen sjukt häftig. Älskar mönstret, älskar
att det har kommit. Jag blir så glad, sprallig och inspererad av det. I Likeeeeeee. 
  

Fint Snyggt!

Stockholm - Ida Sjöstedt, bild 1 Ida Sjöstedt vår 08, skulle passa perfekt på mig i sommar åhh vad jag längtar. Sena ljumma kvällar, vattenskidor, salt i håret, partyyyy och det viktigaste surfing Biarritz. Soon we comeee. Göteborgarna invaderar beachen mohahaha fast vi lär nog inte synas till fören efter tvåtiden ;). Då blir det skön musik a la Jack Johnson (världsbäst enligt mig) dygnet runt, sexigt rufsigt salthår, snygg solbränna och massa heta grabbar. Men nu i säg, husmor nattat och internet stängs av inom de närmaste minutrarna. Hoppas jag kan sova bara, skulle behöva lite skönhetsömn efter en veckas sömnlöshet. Wish me luck!?
Lovee it, Love life, Just doo it!!

New Fucking York.

image4
Seriöst måste bara dra till The Big Apple. Jag, L
och A
är sjukt besatta av världens bästa, mest
perfekta stad och vem skulle inte vara det?
Strosa på fifth avenue, mysiga greenwich och
soho, surpla på starbucks strawberry frappucchino
med whipped cream
 så sjukt gott.
Men framför allt SHOPPINGEN! Alla dessa kläder
man blir galen, extas. Plus Dollarn idag: 6,54 kr.
Det är sjukt, Braaaaa! I love, I love, I loooooooooooooooveeeeeee it.
Måste också köpa ny Apple laptop då min olyckligtvis
blevstulen dagen innan julafton tillsammans med
massa andra sjukt dyra, sällsynta och o så älskade
kläder och väskor, men det är en lång historia.
Åter till Apple, vadå besluts ångest men ooo så
snygg den nya värstingen är! Macbook air eller
Macbook pro? Macbook air är lätt snyggastmen
tyvärr med mindre funktioner är pro. Hmm (kliar
sig i håret)
but fashion is fashion och den är
värkligen huuur het som helst. Sätter punkt för
den diskussionen idag. NU dagens hunk:

MIlo Ventimiglia mer känd som Peter Petrelli, såå mycket hetare än Mackbook air.

Vill ha, vill passa i, ska passa i. Eller hur?

SWEETHEART DRESS
Sjukt snygg. Sweetheart Dress by Burberry. Men som sagt att se
snygg ut i den är en annan femma. De skrynklade armarna kan
nog tyvärr vara lite förstornade, den tajta passformen hmm. Vad
ska jag säga en dag i den ger nog mer än tusen sittupps.
Promise! Så tjejer bär avslöjande tajta fodral! Nooooot!! Men
ibland får man offra sig, som sagt:
Vill man vara fin får man lida pin


Välkommen till min nya blogg. Mohahahaha.

image10Klockren! Men nu på med skoluniform, smink på tio min. Skynda, skynda......

RSS 2.0